A világ egyik első FinTech cége vagyunk, iparágat alkottunk.

Megváltoztattuk a világot a fesztiválok digitalizációjával, tudjuk, hogy a FinTech maga a növekedés és a modernizáció.

Az általunk képviselt szemlélet és a soha nem lankadó motivációnk megkerülhetetlen az ügyfelek elégedettségének növelésére.

Miben mutatunk irányt?

Elismerjük, hogy a FinTech startup cégek verhetetlenek képzelőerőben. Mi rendszerezzük az ötleteket, irányt mutatunk a megvalósításukhoz a részletes üzleti terv elkészítésétől a költséghatékony működési modell kialakításán keresztül az implementációig.

Szolgáltatásaink
Fintech
Együttműködés támogatása pénzintézetekkel

Együttműködés támogatása pénzintézetekkel

A FinTech iparág sajátossága, hogy nem a hagyományos banki szemüvegen keresztül nézi a világot, és nem is hagyományos válaszokat ad egy meglévő problémára. Éppen ezért sikerük egyik kulcsa a hagyományos pénzintézetekkel való együttműködés mikéntje.Az elmúlt évtizedekben olyan tapasztalatra tettünk szert, amivel sikeresen tudjuk támogatni FinTech ügyfeleinket banki partnerkeresésben, üzleti lehetőségek felkutatásában és az együttműködés peremfeltételeinek kialakításában. Partnereink mellett állunk a megállapodás véglegesítésénél, a bevezetési projektben, legyen szó szolgáltatási együttműködésről, kereskedelmi megállapodásról, vagy pénzügyi szolgáltatások nyújtásáról.

Szolgáltatásaink
Fintech
Üzleti stratégia

Üzleti stratégia

A zseniális ötlet és frappáns megvalósítás mellett az igazán átütő FinTech-ek teljesen új üzleti modellt is be tudtak vezetni, amely sok esetben a skálázhatóság és egyben a növekedés kontinuitásának is a záloga. Az üzleti stratégia elkészítésekor mindenképp érdemes külső szakértőt bevonni. Nem azért, mert egy startup nem tud életképes terveket készíteni, hanem azért, mert a potenciális ügyfelek, partnerek szempontjainak pontos ismerete meghatározó lehet a stratégia sikeres kivitelezésében. A PhenoGyde-nál voltunk már a startup pozíción belül és kívül is, kialakítottunk pár világszinten is új üzleti modellt, amelyek több mint egy évtizede sikeresen működnek.

Szolgáltatásaink
Fintech
Szolgáltatás- és termékfejlesztés

Szolgáltatás- és termékfejlesztés

A szolgáltatás-, vagy termékpaletta megfelelő építése, fejlesztése nélkülözhetetlen az üzletileg sikeres FinTech vállalkozásoknál. A megcélzott és a meglévő ügyfélkör további szolgáltatásokkal, termékekkel történő kiszolgálását komplex szakértői projekt keretén belül megtervezzük. Hagyományos és új megközelítésű, adatvezérelt piackutatást, kreatív szolgáltatás- és termékfejlesztést, üzleti modellezést, a vállalat képességeit alpul vevő valódi megvalósíthatósági vizsgálatot és módszertant készítünk, ha kell, támogatjuk a bevezetést is.

Szolgáltatásaink
Fintech
Licenc szerzés támogatása

Licenc szerzés támogatása

A FinTech cégek egyik meghatározó mérföldköve, amikor valamilyen pénzintézeti licencet szereznek. A PhenoGyde-nál ismerjük e lépés összes (külső és belső) nehézségeit, tisztában vagyunk a különböző szabályozói elvárásokkal és csapatunk minden olyan szaktudással rendelkezik, amelyek szükségesek egy pénzintézeti licenc megszerzéséhez, majd a szabályzatoknak megfelelő működéshez.Tanácsadóink segítségével a FinTech működés minimális megváltoztatásával igyekszünk kialakítani az új működési rendet, közös munkával kialakítjuk a szabályzatokat, támogatást nyújtunk a bonyolult compliance szabályok megértésében, kialakításában és alkalmazásában, hogy a vállalat hosszútávú működtetése is biztosított legyen.

Szolgáltatásaink
Fintech
Befektetési / m&a / értékelési tanácsadás

Befektetési / m&a / értékelési tanácsadás

Minden oldalról megéltük a FinTech cégek és befektetők viszonyát: volt befektetőnk, akiket kivásároltunk, támogattuk mások befektető keresését, cégket világítottunk át és értékeltünk, volt akinek új tulajdonost kerestünk és támogattuk az értékesítési folyamatot is.Értjük a FinTech-ek és a befektetők, potenciális vevők érdekeit és nyelvét is, tapasztalatunk van nagy értékű üzletek megkötésében a világ legnagyobb cégeivel: ezt a tudást állítjuk ügyfeleink szolgálatába.

Szolgáltatásaink
Fintech
Partnerkeresés

Partnerkeresés

A startup-ok, az outsourcing, a FinTech forradalom és az open banking korában az együttműködések fontossága vitathatatlan. Tapasztalatunk szerint egy jó üzleti partner – legyen szó akár szakmai alvállalkozóról, értékesítési csatornáról, vagy szakmai szövetségekről - exponenciálisan növeli az üzleti lehetőségeket.  Kreativitásunk és kiterjedt kapcsolatrendszerünk segítségével olyan új partneri kapcsolatokat építünk, amik érték alapúak, piaci előnyhöz juttatják résztvevőket és a fenntartható fejlődést szolgálják.

Számos meghatározó pénzintézet és FinTech startup vont be minket stratégiai tanácsadó partnerként kiemelt projektjeibe.

Ismerjük a trendeket, de a célunk nem az, hogy ezeket kövessük. Mi trendeket akarunk teremteni, ahogy azt tettük korábban is: először vezettük be a rentábilis modellben működő mobiltelefonos NFC fizetés technológiáját, az elektromos bérletet a tömegközlekedésben, vagy Európa legösszetettebb pláza fizető- és hűségkártya rendszerét. Ügyfeleinkkel közösen, valódi megértésben dolgozunk, és kérlelhetetlenek vagyunk a minél formabontóbb, de egyben megvalósítható megoldások bevezetésében. Ezt az elszántságot látták bennünk eddigi pénzintézeti és FinTech iparági partnereink egyaránt.

Partnereink elégedettsége a legjobb referenciánk

Együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy innovációt és növekedést hozzunk létre ennek és a következő generációnak.

“A Metapay elég tökös volt ahhoz – és komoly fizetési-rendszer szakértelemmel is bírtak – , hogy kihívásokkal teli környezetben is meglépjék az elképzelhetetlent és a világon mindenki előtt tegyenek teljesen készpénzmentessé korábban óriási készpénzforgalmat bonyolító területeket.”

Gauder Milán

payment guru, ex EVP Acceptance Products Worldwide @ Mastercard

„A Sziget dimenziót váltott a fizetési megoldások terén a Metapay-el, ez akkor még csak velük sikerülhetett.”

Gerendai Károly

Sziget alapító

“Kicsit tartottam tőle, hogy ezek azöltönyös, kocka fiúk, hogy illeszkednek be, hogy működnek majd egy fesztivál környezetben. Félelmeim dacára ezt Gáborék az első pillanattól tökéletesen megoldották, pedig ez általában rutint es sok esetben több szezont kíván.”

Takács Gábor

Sziget alapító

“Rövid, de kihívásokkal teli együttműködésünk alatt mindig találékony megoldásokat hozó, tisztán kommunikáló csapatnak ismertem meg Gábort és cégét is.”

Stephen Dickson

Group CFO @ eMerchantPay

„Számtalan emlékezetes projekt fűz össze a Metapay-el, olyan megoldásokat találtunk ki Takarékszövetkezetként és FinTech-ként, amiket a mai bankszektor szereplői is megirigyelhetnek, de mégis a legemlékezetesebb az volt, amikor a Szigeten együtt grilleztünk és vendégeltük meg a csapatot”

Vida József

Elnök, vezérigazgató @ Takarékbank

“Számos projektben működtünk együtt a Metapay / PhenoGyde csapattal, minden alkalommal teljes biztonságban éreztük magunkat, a projektet és ügyfeleinket: a csapat szakértelme és elhivatottsága mindig garantált volt.”

Sármay Bence

country manager @ Visa

Elégedett ügyfeleink

Kisujjadban vannak a fentiek? Vannak ötleteid és szeretnéd azokat megvalósítani?

Nézd meg, milyen szakembereket várunk a csapatunkba!