A világ egyik első FinTech cége vagyunk, iparágat alkottunk.

Megváltoztattuk a világot a fesztiválok digitalizációjával, tudjuk, hogy a FinTech maga a növekedés és a modernizáció.

Az általunk képviselt szemlélet és a soha nem lankadó motivációnk megkerülhetetlen az ügyfelek elégedettségének növelésére.

Miben mutatunk irányt?

Elismerjük, hogy a FinTech startup cégek verhetetlenek képzelőerőben. Mi rendszerezzük az ötleteket, irányt mutatunk a megvalósításukhoz a részletes üzleti terv elkészítésétől a költséghatékony működési modell kialakításán keresztül az implementációig.

Szolgáltatásaink
Fintech
Együttműködés támogatása pénzintézetekkel

Együttműködés támogatása pénzintézetekkel

A FinTech iparág sajátossága, hogy nem a hagyományos banki szemüvegen keresztül nézi a világot, és nem is hagyományos válaszokat ad egy meglévő problémára. Éppen ezért sikerük egyik kulcsa a hagyományos pénzintézetekkel való együttműködés mikéntje.Az elmúlt évtizedekben olyan tapasztalatra tettünk szert, amivel sikeresen tudjuk támogatni FinTech ügyfeleinket banki partnerkeresésben, üzleti lehetőségek felkutatásában és az együttműködés peremfeltételeinek kialakításában. Partnereink mellett állunk a megállapodás véglegesítésénél, a bevezetési projektben, legyen szó szolgáltatási együttműködésről, kereskedelmi megállapodásról, vagy pénzügyi szolgáltatások nyújtásáról.

Szolgáltatásaink
Fintech
Üzleti stratégia

Üzleti stratégia

A zseniális ötlet és frappáns megvalósítás mellett az igazán átütő FinTech-ek teljesen új üzleti modellt is be tudtak vezetni, amely sok esetben a skálázhatóság és egyben a növekedés kontinuitásának is a záloga. Az üzleti stratégia elkészítésekor mindenképp érdemes külső szakértőt bevonni. Nem azért, mert egy startup nem tud életképes terveket készíteni, hanem azért, mert a potenciális ügyfelek, partnerek szempontjainak pontos ismerete meghatározó lehet a stratégia sikeres kivitelezésében. A PhenoGyde-nál voltunk már a startup pozíción belül és kívül is, kialakítottunk pár világszinten is új üzleti modellt, amelyek több mint egy évtizede sikeresen működnek.

Szolgáltatásaink
Fintech
Szolgáltatás- és termékfejlesztés

Szolgáltatás- és termékfejlesztés

A szolgáltatás-, vagy termékpaletta megfelelő építése, fejlesztése nélkülözhetetlen az üzletileg sikeres FinTech vállalkozásoknál. A megcélzott és a meglévő ügyfélkör további szolgáltatásokkal, termékekkel történő kiszolgálását komplex szakértői projekt keretén belül megtervezzük. Hagyományos és új megközelítésű, adatvezérelt piackutatást, kreatív szolgáltatás- és termékfejlesztést, üzleti modellezést, a vállalat képességeit alpul vevő valódi megvalósíthatósági vizsgálatot és módszertant készítünk, ha kell, támogatjuk a bevezetést is.

Szolgáltatásaink
Fintech
Licenc szerzés támogatása

Licenc szerzés támogatása

A FinTech cégek egyik meghatározó mérföldköve, amikor valamilyen pénzintézeti licencet szereznek. A PhenoGyde-nál ismerjük e lépés összes (külső és belső) nehézségeit, tisztában vagyunk a különböző szabályozói elvárásokkal és csapatunk minden olyan szaktudással rendelkezik, amelyek szükségesek egy pénzintézeti licenc megszerzéséhez, majd a szabályzatoknak megfelelő működéshez.Tanácsadóink segítségével a FinTech működés minimális megváltoztatásával igyekszünk kialakítani az új működési rendet, közös munkával kialakítjuk a szabályzatokat, támogatást nyújtunk a bonyolult compliance szabályok megértésében, kialakításában és alkalmazásában, hogy a vállalat hosszútávú működtetése is biztosított legyen.

Szolgáltatásaink
Fintech
Befektetési / m&a / értékelési tanácsadás

Befektetési / m&a / értékelési tanácsadás

Minden oldalról megéltük a FinTech cégek és befektetők viszonyát: volt befektetőnk, akiket kivásároltunk, támogattuk mások befektető keresését, cégket világítottunk át és értékeltünk, volt akinek új tulajdonost kerestünk és támogattuk az értékesítési folyamatot is.Értjük a FinTech-ek és a befektetők, potenciális vevők érdekeit és nyelvét is, tapasztalatunk van nagy értékű üzletek megkötésében a világ legnagyobb cégeivel: ezt a tudást állítjuk ügyfeleink szolgálatába.

Szolgáltatásaink
Fintech
Partnerkeresés

Partnerkeresés

A startup-ok, az outsourcing, a FinTech forradalom és az open banking korában az együttműködések fontossága vitathatatlan. Tapasztalatunk szerint egy jó üzleti partner – legyen szó akár szakmai alvállalkozóról, értékesítési csatornáról, vagy szakmai szövetségekről - exponenciálisan növeli az üzleti lehetőségeket.  Kreativitásunk és kiterjedt kapcsolatrendszerünk segítségével olyan új partneri kapcsolatokat építünk, amik érték alapúak, piaci előnyhöz juttatják résztvevőket és a fenntartható fejlődést szolgálják.

Számos meghatározó pénzintézet és FinTech startup vont be minket stratégiai tanácsadó partnerként kiemelt projektjeibe.

Ismerjük a trendeket, de a célunk nem az, hogy ezeket kövessük. Mi trendeket akarunk teremteni, ahogy azt tettük korábban is: először vezettük be a rentábilis modellben működő mobiltelefonos NFC fizetés technológiáját, az elektromos bérletet a tömegközlekedésben, vagy Európa legösszetettebb pláza fizető- és hűségkártya rendszerét. Ügyfeleinkkel közösen, valódi megértésben dolgozunk, és kérlelhetetlenek vagyunk a minél formabontóbb, de egyben megvalósítható megoldások bevezetésében. Ezt az elszántságot látták bennünk eddigi pénzintézeti és FinTech iparági partnereink egyaránt.

Kisujjadban vannak a fentiek? Vannak ötleteid és szeretnéd azokat megvalósítani?

Nézd meg, milyen szakembereket várunk a csapatunkba!