Tegnapi eszközökkel nem építhető a holnap üzlete.

Csak úgy lehet egy cég hosszú távon is versenyképes, ha mindig egy lépéssel a piac előtt jár.

Mi olyan komplex megoldásokat nyújtunk, amelyekkel fel lehet borítani a papírformát.

Miben mutatunk irányt?

Ahhoz, hogy egy vállalat – attól függetlenül, hogy mely szektorban működik – sikeres legyen olyan digitális stratégiával kell rendelkeznie, amely már középtávon emeli az ügyfelek és partnerek elégedettségét, illetve a pénzügyi eredményességen is javít. Támogatja a generációváltás folyamatát, segít elérni a növekedési célokat és olyan partnerkapcsolatok kialakítására ad lehetőséget, amely hosszú távon a biztosíthatja a jövedelmezőséget. Mi a stratégiaalkotástól egészen az operatív megvalósításig szakértő partnerként támogatjuk a folyamatot.

Szolgáltatásaink
Üzleti ügyfeleknek
Digitalizációs stratégia

Digitalizációs stratégia

A hatékony digitalizáció egyszerre csökkent költséget, növeli az ügyfélélményt, de magára a vállalat működésére is hatást gyakorol: jobbá teszi a munkakörnyezetet és adott esetben szemléletváltást is eredményez. Számunkra a digitalizációban az IT egy eszköz, amelynek nem csak a beszerzését, hanem a bevezetését is gondosan meg kell tervezni, hogy az valóban támogassa a működést és az ügyfélkiszolgálást belső és külső ügyfelek esetén egyaránt.

Támogatjuk ügyfeleinket digitalizációs stratégiájuk elkészítésében és végrehajtásában, legyen szó üzleti-, vagy szolgáltatási stratégiáról, szervezetfejlesztésről, folyamatok kidolgozásáról és optimalizálásáról, informatikai beszerzések előkészítéséről, lebonyolításáról és bevezetéséről.

Szolgáltatásaink
Üzleti ügyfeleknek
Krízismenedzsment

Krízismenedzsment

Krízisek között nevelkedtünk, specialitásunk a lehetetlennek tűnő helyzetek analitikus és kreatív megoldása. A részletekre is odafigyelve, tulajdonosi szemlélettel és felelősségvállalással etikusan oldunk meg bonyolult helyzeteket. Képesek vagyunk egyszerre madártávlatból és belülről is tekinteni a problémára, tudjuk, mikor kell határozottnak, és mikor kell megengedőnek lennünk, tudunk nemet mondani és elengedni is.

Szolgáltatásaink
Üzleti ügyfeleknek
Fizetési stratégia

Fizetési stratégia

Minden üzletben kulcskérdés a fizetés, hiszen a számla kiegyenlítésének pillanata, a fizetés élménye döntően befolyásolja a vállalat bevételeit. Egy fizetési megoldás mögött nem csak technológiai, hanem számos más stratégiai feladatot kell megoldani, egy új szolgáltatás vagy termék fejlesztéséhez ma már szorosan kapcsolódik a hatékony értékesítést támogató fizetési stratégia is.

A PhenoGyde nem csak a kiemelkedő ügyfélélményre törekszik a projekteknél, hanem stratégiai szemléletmóddal tekint a fizetésre, mint műveletre, pénzügyi tranzakcióra, ügyfélkapcsolatra, amely alapvetően befolyásolja a cég egyéb folyamatait. Átlátható költség-kalkuláció, pénzügyi-, adózási vonzatok, a szerződéskötés folyamata és jogi aktusa, együttműködő partnerek kiválasztása, rendszerintegráció. Mi mindezekben otthonosan mozgunk.

Szolgáltatásaink
Üzleti ügyfeleknek
Recurring payment / megújuló fizetés

Recurring payment / megújuló fizetés

A rendszeres előfizetésen alapuló üzletikapcsolatok elengedhetetlen része a megújuló fizetés. A recurring paymentmegoldások és szolgáltatások egyre nagyobb térnyerése vitathatatlan, azonban especiális tranzakciók különleges odafigyelést igényelnek nem csak a pénzügyiszolgáltató, hanem a szolgáltatást igénybe vevő vállalat oldaláról is.

Biztosítjuk ügyfeleinknek, hogy a megfelelőpartnerrel, az üzleti célok elérését valóban támogató megoldást tudjonalkalmazni, hogy a végfelhasználók lojalitását hosszú távon is megszilárdíthassa.

Szolgáltatásaink
Üzleti ügyfeleknek
Befeketető bevonás támogatása

Befeketető bevonás támogatása

Volt befektetőnk, akiket kivásároltunk, támogattuk mások tőkebevonását, cégeket világítottunk át és értékeltünk, volt, akinek új tulajdonost kerestünk, és végig támogattuk az értékesítési folyamatot.

Értjük a FinTech-ek és a befektetők, potenciális vevők érdekeit és nyelvét is, sokrétű tapasztalatunk van nagyértékű üzletek megkötésében a világ legnagyobb cégeivel: ezt a tudást állítjuk ügyfeleink szolgálatába.

Szolgáltatásaink
Üzleti ügyfeleknek
Együttműködés támogatása pénzintézetekkel

Együttműködés támogatása pénzintézetekkel

A PhenoGyde-nál megvan az a tapasztalat, amivel sikeresen tudjuk támogatni a legkülönbözőbb szektorból érkező ügyfeleinket komplex banki szolgáltatások esetén partnerkeresésben, az együttműködés peremfeltételeinek kialakításában. Partnereink mellett állunk a megállapodás véglegesítésénél, a bevezetési projektben, legyen szó szolgáltatási együttműködésről, kereskedelmi megállapodásról, vagy pénzügyi szolgáltatások nyújtásáról.

Szolgáltatásaink
Üzleti ügyfeleknek
Digitális üzletfejlesztés

Digitális üzletfejlesztés

Az üzletfejlesztés alapvetően változott meg a digitalizációval: nem csak az ügyfelek tempója gyorsult fel, elvárásaik is folyamatosan változnak, de a szolgáltatói oldalon is sokkal összetettebbek lettek a folyamatok – az üzlet globálissá vált.

Új üzleti modelleket alkotunk, a meglévő ügyfélkörre szabott új szolgáltatásokat, termékeket dolgozunk ki, hogy javítsuk az üzleti eredményt, vagy új bevételi lehetőséget teremtsünk.

Szolgáltatásaink
Üzleti ügyfeleknek
Partnerek felkutatása

Partnerek felkutatása

A globalizáció egyik legnagyobb előnye, hogy a világ bármely pontján, lokációtól függetlenül lehet partneri kapcsolatokat létrehozni, amely a hatékony működés és fejlesztések szempontjából elengedhetetlen. Tapasztalatunk szerint egy jó üzleti partner – legyen szó akár alvállalkozóról, értékesítési csatornáról, vagy szakmai szövetségekről - exponenciálisan növeli az üzleti lehetőségeket.  

Kreativitásunk és kiterjedt kapcsolatrendszerünk segítségével olyan új értékalapú partneri kapcsolatokat építünk, amelyek piaci előnyhöz juttatják a résztvevőket és a fenntartható fejlődést szolgálják.

Szolgáltatásaink
Üzleti ügyfeleknek
Szolgáltatás-digitalizáció

Szolgáltatás-digitalizáció

Meglévő szolgáltatások digitalizálása alatt nem csak informatikai megoldások bevezetését értjük, hanem egy teljes szemléletváltást, amely jó alkalom a szolgáltatás folyamatainak újragondolására, finomítására, optimalizálására. A költségek kontrollja mellett a szolgáltatás árazásának kialakítása, a szolgáltatás skálázhatóságának biztosítása is a feladataink közé tartozik.

Szolgáltatásaink
Üzleti ügyfeleknek
Szolgáltatási színvonal fejlesztése

Szolgáltatási színvonal fejlesztése

Megvizsgáljuk a meglévő szolgáltatások hatékonyságát, jövedelmezőségét, felmérjük az ügyelek elvárásait, megvizsgáljuk a konkurenciát, majd javaslatot teszünk a szolgáltatási színvonal javítására egy komplex forgatókönyv részletes kidolgozásával. Átlátható költségstruktúra, megvalósítható változás, mérhető siker: ezeket kínáljuk.

Szolgáltatásaink
Üzleti ügyfeleknek
Növekedés

Növekedés

A hazai kkv-k számára sokszor nehéz áttörni azt a bizonyos üvegplafont, a magyar piac mérete miatt (is) gyakran megtorpan a cégek fejlődési üteme. A növekedés fenntartása és gyorsítása csak stratégiai megközelítéssel lehetséges, és számos változtatást igényel a szervezeti felépítéstől a működési folyamatokig, a digitális üzletfejlesztéstől a kompetencia- és erőforrásbevonásig. Mi is néhány fős startupként kezdtük, folyamatosan növekedtünk, és továbbra sem állunk meg. Tudjuk, hogyan kell folyamatosan megújulni és a piac előtt járni, mindezt pedig meg is tudjuk mutatni.

Szolgáltatásaink
Üzleti ügyfeleknek
Generációváltás

Generációváltás

Nem élünk örökké, eljön egy pont, amikor el kell engedni a kormányt, és átadni másnak, hogy a cég hosszú távon is fejlődő- és versenyképes maradjon. Bár a legtöbbször az a jó, ha a családi cég vezetése családon belül marad, számos olyan megoldás létezik, amellyel a következő generáció válláról rengeteg terhet le lehet venni. A vezetői pozíciók szétválasztása, megfelelő menedzsmentszintek kialakítása, szakmai befektető keresése, sőt, akár a cég eladása is szóba kerülhet lehetséges alternatívaként. Nem szabad letérni arról az útról, amely a cég jövőjét helyezi az előtérbe, ehhez pedig elengedhetetlen egy külső szem, egy szakértő partner, aki mindezt felelősen, tulajdonosi szemlélettel tudja megtervezni és végrehajtani. Mi ebben hiszünk, mi ilyenek vagyunk.

Szeretne többet megtudni arról, hogyan vezetjük ügyfeleinket az új pénzügyi technológia megértése felé?

Értékteremtés a core újrafeltalálásával, együtt.

Esettanulmányaink

Kisujjadban vannak a fentiek? Vannak ötleteid és szeretnéd azokat megvalósítani?

Nézd meg, milyen szakembereket várunk a csapatunkba!